Ny plan for opretning af Dansk erhvervsliv.


At lønmodtageren bruger arbejdstiden, på at være menneskelige, er konkurrence forvridende og det vil erhvervslivet sammen med regeringen, nu have sat en stopper for.

Samtidig arbejdes der målrettet på, at få den danske befolkning til at respektere en kraftig tilbagegang i rettighederne for de ikke erhvervsduelige. Samtidig giver vi lønningerne til den almenlige Lønmodtager et tiltrængt dyk.

Dette er desværre nødvendigt, hvis Danmarks erhvervsliv skal forsætte med at øge vækst og indtjeningen, udtaler blå bloks erhvervsordforfører Olle Rigmand.

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Samfunds kritik, Sureopstød og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.