Defekt eller…….


Med de defekter min krop og sjæl har udviklet over årene, har jeg, til for 5 min siden, ment, at jeg ikke ville leve længe nok til at opfylde mit medfødte åremåls potentiale.
Men for 5 min siden gik det op for mig, at jeg vel nærmere lever på overtid, da den gennemsnitlige livslængde for Homo sapiens, vel i runde tal er 40 år. Så nu vil jeg gøre, som jeg plejer, nemlig at bruge hver dag, til det jeg har lyst til den dag, og ikke føle skyld, fortrydelse eller utilstrækkelighed over ikke at gøre noget andet, noget større eller noget mere : D

Reklamer

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Sidebemærkning | Dette indlæg blev udgivet i Hurra-mode. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.