Solidariteten fosser ud af Danmark


Solidariteten fosser ud af landet, selv folk på overførselsindkomst, lavtlønnede og den nedre middelklasse, tager de højere klassers vaner til sig, drop ærligheden, drop at dele, snyd skat, drop samfundet, rager til sig, for der er ingen sikkerhed mere for dig, hvis du bliver syg, arbejdsløs eller gammel. Er det sådan et samfund vi vil have ? Hvis ikke, hvorfor er det så den retning, vi bevæger os i ?

Der bliver flere fattige, de kommer fra middelklasse og og den højere middelklasse bliver mindre, de allerrigeste bliver rigere, men dem er der jo ikke så mange, der kan regnes til at være iblandt. Med de udsigter er det uforståeligt, at så mange hælder til højre i deres politisk overbevisning, men folk tror jo aldrig, at det rammer dem selv, og debatterne hjælper godt på vej, for alle ved jo, at arbejdsløse, syge og gamle selv har valgt deres situation, ikke sandt ?!

En ringe trøst er det, at os der tidligt blev ramt, kan sige : “Vi advarede jer jo, men I ville ikke høre” når vi engang mødes i armods grupperne på Facebook. Disse grupper er i eksplosiv vækst, fyldt med uhyrlige livshistorier fra folk, der har bidraget til samfundet i mange år.

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Samfunds kritik og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Solidariteten fosser ud af Danmark

  1. Pingback: En Stress historie fra det virkelige liv. | Vinnis blog

  2. Pingback: De snavsede bleeres regime. | Vinnis blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.