Toilette peticure….


Når jeg går på toilettet, får jeg oftest følgeskab af Bailey og Grøfte. De ved, at der kan de fange min opmærksomhed, for mit blik er ikke klisteret til en firkant : et TV, en PC skærm, en bog, en tegneblok eller et vindue.

Næh, når jeg har sat mig og stirre tomt ned i gulvet, smutter de ind i mit bliks fikspunkt. Bailey imitere en død ko, I ved, på ryggen med alle fire ben i vejret.

Grøfte tager bestik af mine fingre, som distræt nulre Baileys mave, smyger sig ind under dem, til Baileys utilfredshed forstås.

Med lidt mani-hehe-pulation, reservere jeg pege-lange-ring- og lillefinger til kløprocessen på Baileys mave, vrikker rytmisk med tommelfingeren, som rammer Grøftes snedigt placeret hoved.

Praktisk multi-nus, toilettets masse handling…dog skæver jeg sommetider længselsfuldt til en af Piet Heins Gruk, der bor derud, men den har ikke dyrenes evner, for at invadere sig ind i mit bliks fikspunkt 😉

Reklamer

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Hurra-mode og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.