Kongekroner kun til pynt på kongens hoved ? (hvilken konge ??)


På en lidt irrationel måde, er jeg pro kongehuset, jeg tror at de generelt er en god ting, netop fordi der er et strejf af urealisme og folkelighed omkring det, eventyr om man vil, ligesom med Dannebrog og Holger Danske. Myte, symbolik og reklame for og til det danske folk. Hvis kongehuset vil rense ud i folkeligheder, tager de patent på det, myten og symbolikken, og opløser der ved limen, som ellers, på en meget grundlæggende dansk måde, binder dem sammen  med befolkningen. Som at gøre Dannebrog til noget, kun myndigheder, adel og andre samfundsspidser må hejse. Enten er vi fælles om det, ellers skal det afskaffes, eftersom vi alle, via vores skat og generelle accept, har en aktie i fortagnet, noget for noget !

Nu er der vel egentlig kun Een kongekrone, nemlig den som den siddende regent symbolsk har på hovedet. Ergo er alle andre kroner IKKE kongekroner, men efterligninger og dubletter, så hvad er problemet !

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Indsigt-Påstande, Min mening, Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.