Velfærdssystemet er under afvikling og hvorfor så det ?


Man kan undre sig over, at det er lykkes Danmark og  de andre Skandinaviske lande, at være blandt verdens rigeste, hvis det virkelig er så dårlig en model.

Velfærden er ikke under afvikling, fordi det er godt for danskerne, men fordi den blokere for, at de meget rige kan blive umådeligt meget mere rige !

https://vinnims.wordpress.com/2013/10/07/firma-danmark/

Sagens kerne er, at en skatte-betalt velfærd, drevet af en administration (læs Staten) som IKKE skal generere profit til nogen, kun til sig selv, altså til beboerne/brugerne. Så er det til glæde og gavn for hele befolkningen.

Men dem der mestre grådigheden, føler sig begrænset og derfor har de skabt illusionen om at staten er dyr. Ved at privatisere hele staten, kan der trækkes profit ud og det får kun de få glæde af og der bliver færre penge til faktisk velfærd, da profit trækkes fra før penge til udvikling og modernisering, kan beregnes ! Hvorfor dog bruge penge til f.eks. nye hospitalssenge, når de gamle kreere flere kunder.

Det er også en illusion, at det private er sundere og har mindre spild, firmaer afgår ved døden hver evig eneste dag, på grund af for meget spild og fejlslagne projekter !

Hele formålet med at skabe rådne forhold for de svage, ved at fjerne velfærden på alle fronter er, at skaber en drivkraft for at forblive “stærk” og stærk er blevet synonymt med at arbejde og netop dette vil gøre folket villigt til at acceptere rådne arbejdsforhold og lønninger, så ledes at erhvervet ikke behøver pakke og flytte til Asien.

De stadig kan få den ekspertise, der udspringer fra tidligere tiders innovation og gode folkeuddannelse, men til discount pris. Men det er en stakket frist, i disse år tørre netop disse kvaliteter ud, som en vandmand i ørkensolen. Hurtig investering, hurtigt afkast og nul tanke på eftertiden, DET er drivkraften bag.

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Indsigt-Påstande, Min mening, Samfunds kritik og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.