Fattig og vred


Man spilder sin vrede, når den rammer andre små trængte mennesker, men som magthaver er det en yndet afledning, så træder de selv ud af folkets søgelys.

Magthaverne tager alle rettigheder fra en hastigt voksende gruppe, reducere deres levevilkår på tværs af om du er etnisk dansk eller ej, om du er syg eller arbejdsløs, om du er barn eller gammel.
Der er trukket en linje mellem ydende og ikke ydende, hvad du har ydet før, tæller ikke mere, din ret til et ordenligt liv ophøre i det øjeblik du er havnet i Underdanmark.
Med adgang til en global befolkning, der er sulten efter mad og job, er det dømt spild, at uddanne folkets børn, at passe de ældre og at forsørge de syge og jobløse. Sådan ser jeg årsagerne til det der sker over hele EU.

At der argumenteres at vi ikke har “rigtige” fattige i Danmark er baseret på uvidenhed og på at man sammenligne æbler og pære. Lad folk på KH tage den med til Sahara og så ville man have haft ret, her ville de ikke være fattige.

At være fattig i Danmark, med kun velfærd og velstand som basis, er man meget dårligt rustet til at være fattig. At være fattig og omgivet af rigdom er en hån.

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Min mening, Samfunds kritik, Uncategorized og tagget , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.