Stress, en folkesygdom udløst af globaliseringen og magtelitens grådighed.


Jeg tror, at stress er lige så stor en trussel mod vores art, som skovhugst, forurening af alle slags, drivhus effekten og masseopdræt er en trussel mod hele klodens nuværende liv.

I dag er børn så angste for ikke at slå til, presset for gode karakter, super uddannelser og rigdom, stresser dem, de passes i vuggestuer og børnehaver af stressede overbebyrdede pædagoger og hentes hjem af stressede forældre. Får de ikke uddannelse eller job, så stresses de af stressede jobcenter folk og får de uddannelse og job stresses der yderligere af angst for at miste det.
Når de ikke kan mere og bliver syge eller gamle, så er der kun stressede folk til at tage vare på dem.

Findes der mon et begreb som underskudsdeling ?
For det ser ud til at være indført på alle statslige arbejdspladser, ja i hvert fald de lavtlønnede, dem med det reelle ansvar for borgeren. Og som mængden af arbejdsløse øges med antallet af overflødige statsansatte, så vil trykket på det private arbejdsmarked stige og det samme vil det nedadgående lønpres gøre.

Mennesket er blevet et forbrugs gode for eliten, som man kan smide væk, når det er blevet defekt eller hvis det ikke udvikler sig, så det er rentabelt at udnytte.
Derfor er det ønskelig at presse folket med hårde og stressende arbejdsvilkår, folk med andre evner end stress immunitet og høj ydeevne, så som empati, og flair for sociale kompetencer vil forsvinde og robot mennesket er genoprettet. I ældre tider kaldte man det for slaver, undersåtter eller bare at være stavnsbundet.

Arbejdsstyrken er jo blevet globaliseret og der er nok at tage af og så behøver man jo ikke passe på den.
Jeg vil væde på at levealderen vil styrtdykke de nærmeste år !

Bare det, at den første nogensinde i Danmark, har valgt at brænde hans sidste forventede 40 leveår af, som protest mod de nye tiltag, siger noget om, hvad der er sket med vores gode velfærdsstat.

Verden skal ud af illusionen om at danskerene er verdens lykkeligste folk.
Danmark og hele vesten er på vej ind i den sammenslutning, som det meste af verden altid har befundet sig i, sammenslutningen af de lykkelige rige.

Den skandinaviske model, var en torn i øjet på Bilderberg og andre rigmands sammenslutninger.
Logisk nok, når alle er lidt rige, så er der lidt mindre rigdom til de ekstremt rigdoms-afhængige.

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Indsigt-Påstande, Min mening, Samfunds kritik og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Stress, en folkesygdom udløst af globaliseringen og magtelitens grådighed.

  1. Ja – hele det danske samfund er på vej ned i et ”sort hul” – af menneskelig underskudshungrende mennesker, der har brug for at ”blive fyldt op med menneskelig energi” – som kronisk sultne gøgeunger. Der er mange, der har brug for meget – og ingen, der har noget menneskeligt overskud at give af. Det er en menneskelig destruktiv ”dødsspiral”.

    Og den økonomiske gevinst? Der er ingen økonomisk gevinst. Medmindre mennesker bliver så belastede, at de dør unge. Ellers er der ikke noget sparet ved at smadre mennesker til invalide, så de kan køre rundt i revaliderings- og ledighedscirkusset resten af deres liv. Men det giver selvfølgelig noget livsindhold og beskæftigelse til de bureaukrater, der synes, det er interessant at praktisere primitive og forsøgsdyriske eksperimentere med menneskers liv og helbred.

    Venlig hilsen Ulla…

    • Vinni siger:

      Det kunne jeg ikke have sagt bedre, om jeg så bloggede i 100 år ! Selv den besparelse der er ved at folk dør yngre og derfor ikke når at spise så meget af den fælles kage (Jordens resurser) så spredes mismodet og mistilliden til de andre omgivende mennesker og somme tider ender det i død og guillotine.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.