Er det idioti eller bare uvidenhed ?


Der er så meget, som halter i dagens velfærdsstaten. De ældre må tisse i bleerne og ingen aner om de spiser, om maverne er i orden, patienter glemmes på sygehusene, vandboringer med forurening holdes i brug, tog der er købt og betalt, men ikke kan køre o.s.v. Mængden af upsere og hovsaere vælter ud af styrelser, ministerier, kommuner og vi kender sikkert kun til en brøkdel og man undre sig.

Måske er diverse myndigheder optaget af de samme ting, som resten af strukturerne, der skal sørge for driften af samfund og velfærd, er 110% optaget af, nemlig omstilling, besparelser, reformer, fyringsrunder, omlægninger, digitalisering og andre arbejdskvælende foranstaltninger ? Hvis folk i højere grad fik lov til at udføre de opgaver, som de er uddannede og ansat til og der var folk nok til opgaverne, så gik det nok bedre alt sammen. ydermere ville langt færre henslæbe tiden i Underdanmark, mens samfundet koster tåbeligt rundt med dem og dem med arbejde stresser sig ihjel.

Hvad er det mon for et sanseløst idioti, som breder sig knugende over det før så lykkelige land…jeg gætter på at det handler om penge og magt, en oversåt er ikke meget “over” uden undersåtter…….

For mig ser det ud til, at alle dele af stat og kommune har fået ordre om at begå kollektivt selvmord.
Profitjægerne svæver som gribbe, over det snarlige kadaver af velfærdsstaten.

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Min mening, Samfunds kritik og tagget , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.