Der ER noget galt i Danmark !


Hele den grundholdning der præger dem der kaldes “eliten” er at folket er deres forbrugsvare og underdanskere er ikke værd at investere i.
Det ses i Løkkes reaktion på danskernes NEJ ved valget: Et nej er ikke bare et nej.

Det var sådan at nogle i ældre tider så på en kvindes “NEJ” (hun ved ikke hvad hun siger nej til) Nok et rimeligt klart bevis på, hvilken nedvurderende holdning Løkke og co har over for folket som helhed: At folket er skabt af de riges ribben !
Jeg er overbevist om at rige, er skabt af folket, da folket er der, hvor de rige høster deres profit !
Der er ikke mange rige eremitter !

Og det ses i den politiske retorik, som politikerne har brugt til at skabe myten om de såkaldte undermennesker og fået pt-ikke-undermennesker til at acceptere de politiske tiltag, alle rettet imod dem man politisk har bestemt, som ikke værende værdige til samfundet ?!!
Børn, ældre, syge, arbejdsløse, indvandrere og flygtninge er smidt i kassen med småt brændbart og som en sagde “At blive tiet ihjel er vel også folkemord, ikk’?” Resten af befolkningen bære på det tavse samtykkes ansvar.

Det er ikke bare på grund af den geografiske størrelse, at jeg de senere år har tænkt at Canada har et større format. Måske et sted at flygte hen, når Danmark ikke mere er sundt at bo i for en som mig ? Måske burde jeg flygt nu, inden det er for sent……..

Løsningen kunne være, i nødvendighedens navn, at fjerne en god bid af de folkevalgtes løn, tilskud, børnepensioner og andre fordele, så ville de diffundere over i erhvervslivet og mindre personlig grådige mennesker ville havne på Borgen.

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Min mening, Samfunds kritik og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.