Laset velfærd, utæt skattevæsen og en ny bankfarce


Banan republikker plejer man, ret nedsættende, at kalde lande uden lov og ret. Her finder man en fattig befolkning, mast under åget fra en hovedrig diktator eller korrupte politikere og statsforvaltning.

Bananerne bliver mere og mere synlige i dansk politik: http://www.business.dk/finans/der-findes-ingen-snuptagsloesninger

Selvfølgelig findes der ingen snuptagsløsninger, de er opbrugt på at spare, hvad var det ? lidt millioner ? på folk der er syge, arbejdsløse og for gamle og for unge til at yde……. Så når hr og Fru velhaver lige snyder for utallige milliarder og med garanti har gjort det i årevis, så er det sørme svært. Måske ses det bare som liberalt, at sørge så godt for sig selv.

Bankfarce nr alt for mange:

Det er meget tydeligt at Nordea har ansat en spindoktor og fået installeret autorobotsvare i deres talsmand. Den slags sløring anskaffer man sig jo ved behov, hvis man har råd til det. Bankforretninger og politikforretninger ser ud til at have mere end godt råd.

Nu har jeg ikke brug for og heller ikke råd til spindoktore og autorobotsvare, men hvis jeg havde, så ville en dialog med mig lyde som følge:

Nabo: “god morgen Vinni”
Jeg: “Jeg følger altid mine etiske retningslinjer”
Nabo: “Kan du lide østers”
Jeg: “Jeg følger altid mine etiske retningslinjer”
Nabo: “må jeg låne en kop sukker”
Jeg: “Jeg følger altid mine etiske retningslinjer”
Og så videre i en uendelighed.

Politikerne har snakket befolkningen sønder og sammen, om at det skal kunne betale sig at arbejde…..Jeg mener at det skal kunne betale sig at betale skat !

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Min mening, Samfunds kritik og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.