Strøtanker om affaldshåndtering (på en måde)


Tænk engang på hvor mange der ernære sig ved at rode og analysere det, de finder i forhistoriske lossepladser……..og tænk så på hvordan vi i dag skaber grobund for fremtidige beskæftigelser….sådan om 100.000 år eller millioner af år.
Det er jo så ikke sikkert, at det er homo sapiens, der er dem, der roder i jorden, det kunne være efterkommerne af nutidens rotter eller kakerlakker.
De vil nok analyser sig frem til, at menneskene (som de nok ikke kalder dem) druknede dem selv i affald og altså dermed i forbrug og de vil advare rotte-politikerne om, at man bør tage ved lære af fortiden.
Men disse rottepolitikere vil sikkert sidde advarslerne overhørige og arbejde hårdt for, som de siger: vækst og fremgang er nøglen til fremtiden og fortiden ligger bedst, der hvor den er, nemlig godt begravet og de vil føre deres samfund frem til et nyt lag i jorden. Dermed er kakerlakkernes beskæftigelse boostet, hvis deres tid med succes oprinder.

Moralen er at succes følger dem, art eller indvid, der vil mere og på et tidspunkt har de fået så meget mere, at de ikke kan stoppe og så går det galt….eller også er moralen at alt ender i jorden og kan senere graves frem af nogle andre i hvert fald i nogle millioner år endnu.

Reklamer

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Filosofi, Kort og godt. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.