Danmark falder……


Jeg så udsendelsen om Per Kirkeby: Mand falder, jeg kom ind midt i, så mangler nok noget helhed, men blev ramt af sorg, ikke over kunstneren, men over den evige strøm af tab, som han, mennesket Per, nu er dømt til at virke i og dernæst, som en kontrast, af vrede over den nedgraduerede velfærd, som gør at ikke formuende mennesker, med samme eller værre skader, bliver sat i en transport stol og der må de så bare sidde resten af livet. Genoptræning er reduceret til 10 ture på en motions cykel og så er der ikke råd til mere eller hvis skaden er mere subtil, så får man diagnosen og kan gå hjem.
På en sær måde, så bør kun rige menneske blive ramt af katastrofer, for kun de har chancen for at købe sig til den hjælp, der er nødvendig, for efterfølgende, at komme rimeligt videre med livet.

Fravær af velfærd er en personlig tragedie for mange mennesker. Sikkerhedsnet og hjælp er noget man køber.

 

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.