Doktor,doktor gør noget !


Min politiker lede startede omkring 2003, da de tog enhver kontrol med mit arbejde fra mig. De smed mig ind i et hamsterhjul, kaldet digitalt omsorgssystem. Fraværet af omsorg var slående. Omsorg for medarbejderne og deres mulighed for omsorg for borgerne, var blevet sparet væk.
I 2008 tog besparelserne livet af mine forældre.
Min far var syg, hans vilje og styrke holdt ham gående. Belastningen ved omstændighederne omkring mødet med sundhedsvæsnets mange defekter i forbindelse med min mors brækkede hofte, tog hans styrke og han døde.
Min mor fuldte ham 40 dage efter, aflivet af manglende faglighed på grund af manglende tid blandt personerne i endnu et spareramt digitalt omsorgssystem.

Allerede i 2003 gik det op for mig, at ansvaret for vores lands ve og vel, var gledet ned gennem systemerne, for at lande hos de magtesløse og nu i 2016, er virkningerne sivet opad til overlæge niveau. Her er lidt magt, brug den !

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.