Ulighed, handelsaftaler og andet katastrofalt


Uligheds-politik.
Jeg har altid forsøgt at dele sol og vind lige. Desværre er det ikke tilfældet med politikerne. De sender solen til dem der har råd til luksus ophold syd på og vinden til de i forvejen frysende og forblæste.

Tanker om multinationale firmaer og diverse handelsaftaler:
Jo større en virksomhed er, jo mere har den gjort for at udrydde konkurrencen. Formål er ultimativt at forbrugeren ikke har noget andet valg end at købe det, som de beslutter at levere. Det er fantastisk for virksomheden og katastrofal for forbrugeren og kvaliteten.
De fjerner valget og vil også bestemme købet via snedige stavnsbånds handelsaftaler.
Jeg siger NEJ TAK.

Vi mennesker er leveringsdygtige i snigende katastrofer:
Nu har man jo avlet på korn i mange år og kørerne også….så nu har man ligesom fået skabt korn, som kun kan strutte af sundhed, hvis det har stået og været badet i næring og pesticider, mens det voksede op.
Og køerne er så hurtigtvoksende og sætter så meget muskelmasse, at de ville dø af sult, selv om mængden af foder var rigeligt, hvis altså foderet var fremstillet af en gammeldags mindre modificeret  kornart. DYYYYGTIGT menneske :/

Delvis privatisering er dog en fabelagtig måde, at hive en formue ud af den eroderede velfærdsstat:
Man delvist privatisere og ansætter ledere på favorable vilkår.
Disse leder udfører et så dårligt arbejde, at virksomheden går konkurs (mens de selvfølgelig tjener kassen)
Men de kan ikke fyres for deres uduelighed, for det har man ikke råd til.
Altså lapper statskassen det blødende statskasse hul og enten fyres de uduelige ledere og går grinende ud med millioner i fratrædelses godtgørelse eller de forsætte med at tjene den fede løn for lige en ringe indsats som de plejer……En vind-vind for de smarte.

Har vi set det hele før ?!

Måske skulle de højeste ledere ansættes under vilkår, som ikke stavnsbinder skatteborgerne i tilfælde af, at det var de forkerte, som man ansatte.
Måske skulle de kunne fyres ved dårligt udført arbejde på lige fod med andre lønmodtagere.
Måske burde man kigge lidt på, hvem der ansatte alle disse uduelige ledere på disse favorable vilkår.

Liberaliseringens formål ser meget ud til at sørge for at alt statslig ikke er rentabelt, så kan private komme og redde det hele og når det så er kørt i sænk, må staten betale regningen og alle fratrædelses godtgørelserne. Fed fidus !

 

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Indsigt-Påstande, Kort og godt, Min mening, Samfunds kritik og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.