Algoritmer, sprog m.m.


Algoritmisk synspunkt:
Digitale algoritmer udtrækker det samme af en persons likes, som du og jeg gør. Begge (os og algoritmer) kræver bare likes nok. Der hvor algoritmer har geleknæ, er over for antydninger, omskrivninger og det underforstået og ikke mindst ironi, sarkasme og humor……nåh ja, der findes også mennesker, som har geleknæ omkring disse ting….men det er ikke dig og mig, men nogle andre….ikk ?!

Vid dog, at jeg ikke aner en skid om algoritmer, sådan på fakta området 😉

Sjovt hvad vi siger:
I 2017, i smartphonens æraen, “lægger man stadig på” hvis man er dansker og hvis man er engelsk talende, så “hænger man op”…..sjovt, hvordan fortidens fysiske håndtering af ting, følger i udviklingens spor og ikke lader sig ryste af…..omend man er længere bagud i de engelsktalende lande…..

Knapt så sjovt:
Som vand med brus i fortrækker jeg vand, der er opflaske i Danmark, simpelthen fordi det så også flasker sig for miljøet og “arbejdsudbuddet”, altså som udbudt arbejde og ikke, som det betyder i politiske termer: arbejdskraft udbuddet, hvilket bare betyder, arbejdsløse, villige til at tage, hvad som helst udbudt arbejde til en hvilken som helst tilbudt løn.

Som med indholdsbeskrivelser på flasker med Dansk vand, så er det med politiske termer, de skal helst ikke kunne læses/forstås alt for nemt.

Dette indlæg fordi jeg erfarede, at Hjemmeis fremstilles i dag i Tyskland og jeg lykkedes med at læse på flasken med Danskvand i Aldi, at den var produceret her hjemme.

Så slut med Hjemmeis og goddag til dansk Danskvand.

Reklamer

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.