Selfie kulturen er blevet voksen


Selfie kulturen er blevet voksen, den søger mod rampelyset og når den det, bliver den måske brændt, men sikkert er det, at den brænder andre, da intet får lov at stå i vejen for udfoldelsen af egoet, af potentialet, hvis det er der.
Karrierer er kodeordet, adgangsbilletten til samfundet, tab den nu ikke, for så er du fortabt, reduceret til en sølle taber.
En sølle taber er ofte en, som ikke evner at sidde på sin flade i først 9 år, 8 timer i skolen og 3 timer med lektier, så i 3 år og tilsidst i 3-5-7 år eller mere, men som vælger at arbejde, at vedligeholde samfundet, passe de syge og gamle, bygge huse og veje, at vaske og gøre rent, så samfundet er klar til de studeredes ankomst, dem med hunger for karrierer, rampelys og succes.
Et er sikkert, vi skal nok se dem, dem der klare det.
De kan ikke lide os, fordi vi er tilfredse i en hverdag uden stress og jag, så derfor sænker de deres højt lønnede stress og jag ned over os, dog uden at lønnen følger med, den beholder de for dem selv.
Vi kan heller ikke lide dem.

Reklamer

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Indsigt-Påstande, Samfunds kritik, Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.