Hvorfor danskerne er bekymret over dem, der ikke integreres ?


De aller fleste danskere kender til de danske enklaver rundt om i verden og ved at de opstår naturligt, når mange med samme kulturelle baggrund havner i en fremmed kultur. Fraværet af rettidig omhu fra magthavernes side, har skabt Ghettoerne i Danmark.

Kultur er sammenhængskraft. Folk føler sig trygge blandt folk, der tænker og mener nogenlunde det samme, som dem selv.
At mellemøstlig kultur, så forskelligartet den nu er, også har den sammenhængskraft, ved folk godt og måske er nogen danskere bare overbekymret på et stadig lille grundlag.

Spanierne og portugiserne lavede Sydamerika om til noget de kunne føle sig hjemme i, Englænderne gjorde det samme i Australien og Europæerne ditto i Amerika. Hvis der endte med at være flere indvandrere fra Mellemøsten i Danmark end danskere, så ville dansk kultur lide samme skæbne, som andre oprindelige folk. Vi ville blive et oprindeligt mindretal i eget land.

Oven i ser folk også, at lande med mindretals folkeslag ofte slås med dem og behandler dem dårligt. Det ser de ikke gerne ske her. Det kan nemt blive en kilde til uro og vold. Derfor er integration vigtigt for alle danskere og nogle er mere bekymret end andre.

Ydermere har danskerne det i deres kulturarv, at have prøvet at blive tvangsomvendt til en ny religion af politiske grunde. (Generelt har jeg ikke talt om religion, da det for mig hører under kulturen)

https://vinnims.wordpress.com/2017/02/15/det-der-med-at-vaere-dansk-er-ikke-bare-lige-til/

https://vinnims.wordpress.com/2011/07/10/integrationen/

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Indsigt-Påstande, Min mening og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.