Om DF og deres version af kage-misbrug


Ingen sag er for stor og ingen kage er for lille, når man søger at vænne folk til en ny virkelighed. Folk bliver blinde og døve af den rene mængde af racistisk nonsens og håbet er, at der trækkes spor i de små hjerne, som gør accepten til en automatiseret refleks: Når der er SÅ meget, er der nok noget om det……..Aktiv tænkning er et must til at modstå sådanne kampagner.

DF er ikke de eneste der benytter sig af, at overfylde folk med skidt og skrammel holdninger, lige til at tage på og gøre til sine egne, når nogle befolkningsgrupper bliver upopulære i de politiske kredse eller man vil spare de udgifter, som er forbundet med arbejdsløshed, sygdom og aldring. Metoden er copy/pastet et utal af gang i menneskets historie. Rwanda er et af de mest “vellykkede” tilfælde i de senere år og det vi selv kender bedst er naturligvis Nazismen, som var meget “vellykket” i en del år.

For mig ser det ud, som om det er alle ismers metode, at give færdig-tyggede holdninger, lige til at sluge, en slags meningsgrød.

Mit råd er at man skal vogte sine egne tanker, stille lidt spørgsmål og søge neutrale svar….det tager bare 10 minutter………men jeg ville gerne have, at folk tænkte lidt længere………..;)

Reklamer

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Indsigt-Påstande, Min mening og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.