ABC om CO2


Engang fandt primitive væsener rigeligt med CO2 på kloden og begynde at spise den og de havde stor succes og bredte sig ud af vandet og op på land og de spiste og spiste og de udåndede ilt og når de døde, tog de lidt CO2 med i graven. Det forsatte i millioner af år og så var mængden af CO2 bleve mindsket og ilten forøget, så andet liv end planterne kunne gå på land og trække den ilt, som de havde brug for ud af luften og da de udåndede CO2 opstod der en balance imellem planter og dyr på kloden.

Mange millioner år senere kom mennesket og fandt en god brug af den over millioner af år bundne CO2 (fossile brændstoffer) og slap den fri igen, imens de ihærdigt fjernede de store CO2 ædende og ilt producerende skove………Resten af historien hænger ude i fremtiden, thi den er ikke “skrevet” endnu.

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Filosofi, Indsigt-Påstande og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.