Kinametoden


Armlægningen imellem Kina og kapitalismen tager til og kineserne synes at have fat i den lange ende. De har fint fattet, at magthavere i store dele af verden er folk med grådighed i højsædet og en dybfølt trang til rigdom. Derfor virker den kinesiske model med deal kontra no deal så effektivt imod den vesterlandske ytringsfrihed og den kinesiske kontrol over masserne breder sig stille, som et globalt terror-mindset.

I en fuldt udviklet kontrolmodel kan det, at jeg har skrevet dette, i fremtiden betyde at mit barnebarn f.eks ikke optages på en uddannelse eller kan få et job, fordi kinesiske finans-interesser nedlægger håndfast veto og så er begrebet ytringsfrihed slettet af historien.

Måske sker det ikke, men jeg synes at samhandlen med Kina bør mindskes til de har fattet, at deres indrigs-metoder ikke må række ud over den kinesiske mur.

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Min mening og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.