Digitalt vanvid breder sig og nærer selvsygen


Digitale gravsten med link, og det hele til ens FB profit, Twitter konto, Instagram, Linkedin og Youtube og hvad er nu findes. Et paradis for selfinister, navlepillere og andre jeg-fantaster, som kan bruge deres liv på at redigere hvem de var eller snarer hvem de vil ønske eftertiden vil tro at de var. Wow sikken en kæmpe industri det kunne blive……….. menneskeheden er sq fortabt og implodere til en mikroversion af et sort hul under vægten af egen betydning. Ingen gider læse 7,5 milliarder Hashtag idiot, de har for travlt med at finpudse deres eget.

Det dur altså bare ikke at menneskeheden får midlet til at bygge hver deres egen lille pyramide, mausoleum eller Operahus i et forsøg på at blive “husket” Lidt billeder må kunne gøre det. De kan brændes, når ingen mere aner, hvem der er på dem. Smukt er det, at om hundrede år er alting glemt og ressourcerne kan gøre mere nytte andet sted og hvis vi forvalter dem godt, også i en anden tid.

Om Vinni

Jeg er 58 år og er uddannet Veterinærsygeplejerske og biologilaborant sidst i 70erne, derefter blev jeg sygehjælper og har arbejdet, som sådan til jeg blev sygemeldt i 2008. I dag bor jeg i Kalundborg. Hvorfor jeg er lige her, aner jeg ikke, men her er ok at være. Min blog er mit værktøj til at få tanker ud, der ellers ville rumstere og skabe uro. Den er en blanding af sære filosofiske tanker og meningsfulde meninger om samfund og mennesker. Du kan tage for pålydende eller lægge i det, hvad du har brug for.
Dette indlæg blev udgivet i Indsigt-Påstande, Kort og godt, Min mening, Samfunds kritik og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.